search

Как да поръчам

За мен

Здравей,

Казвам се Радост. И едно от любимите ми занимания е да творя. Казвам го най-общо творя, защото не следвам една единствена творческа посока, а обичам да експериментирам. Използвам различни  материали и средства, които според моментното ми вдъхновение, се опитвам да превърна в нещо красиво. Всеки един детайл е важен за да бъде крайният резултат наистина естетически завършен и красив. Точно поради тази причина, сайтът, в който можеш да видиш моите творения, се казва „Красиви идеи”. Надявам се на този сайт да видиш и харесаш различни предложения, с които можеш дори да зарадваш близък за теб човек. Тях може да разгледаш в раздела „Красиви предложения”. Освен това, ти можеш да почерпиш идеи и вдъхновения от раздела „Красиви идеи”, където можеш  да разбереш как да си направиш и ти нещо красиво.

Как да поръчам

Ако решиш, да поръчаш някое от красивите ми предложения първо се регистрирай на сайта „Красиви идеи”. Бутонът за регистрация се намира на Начало в полето Клиентски вход. Попълват се e-mail, име, фамилия, телефонен номер, след което на посочения e-mail ще получиш линк за потвърждаване на регистрацията. Когато го отвориш задаваш паролата си и вече можеш да използваш сайта през твоя потребителски профил, като потребителското ти име е e-mail-а ти. След като разгледаш красивите предложения и си избереш някое конкретно можеш да направиш поръчката. Добави избраните от теб красиви предложения  и поръчай. Не забравяй да напишеш точния ти адрес за доставка.

По телефона ще се свържа с теб за потвърждение на поръчката, а и да уточним, някои подробности по нея.

Или просто ни се обади, за да поръчаш.

Обикновено за изпълнение на поръчката ми е необходимо време в рамките на 7-10 дни, но може и по-малко. Когато бъда готова ще се свържа с теб.

Цена и условия на доставка

Заплащането на поръчката се извършва при доставката (наложен платеж). Доставката на поръчка се осъществява чрез куриерска фирма Еконт Експрес, като цената и срока за доставка тук зависи от куриерската тарифа на самата фирма. Важно е да не забравиш да отбележиш точния адрес за доставка.

Ако имаш въпроси можеш да се свържеш с мен на посочените контакти.

Мобилен телефон: (+359) 887 191 222 

 e-mail: contact@krasiviidei.com

Facebook: https://www.facebook.com/krasiviidei